Elliptikus tréner E ESSENTIAL+, E CONNECTED alkalmazással kompatibilis

Ref.
8396879
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
3.69 / 5 13 Vélemények
Termékelőny
Legalacsonyabb árú, motoros vezérlésű termék edzésprogrammal
Könnyed pedálozás
6 kg-os lendkerék
Edzésprogram
5 funkció: kalória, távolság, idő, sebesség, szívritmus 7 program Motorizált
Irányíthatóság
A görgőkön könnyen mozgatható
Szinkronizálhatóság
E CONNECTED alkalmazással kompatibilis.

JELLEMZŐK

Összetétel
Váz : 100.0% Acél Védőréteg : 100.0% Polisztirol (PS)
Ajánlott
Edzésprogrammal történő alakformáláshoz (alkalmankénti használatra).
Garancia
5 év a vázra, 2 év az alkatrészekre. A használathoz szükséges alkatrészek elérhetők: 2 évig
Download user manual link

TANÁCSOK

Karbantartási tippek
Minden alkalommal ellenőrizd, hogy az alkatrészek kellőképpen meg vannak-e húzva! Töröld le az izzadságot minden használat után, és puha ronggyal rendszeresen portalanítsd!
Tárolási tippek
Száraz helyen tárolandó! Szabadtéren nem tárolható!
Használati korlátozások
Maximális teherbírás: 100 kg. Kizárólag otthoni használatra!

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

AZ ELLIPTIKUS TRÉNER ELŐNYEI:
Teljes értékű mozgás, mely nem jár ütődéssel, rázkódással. Segítségével: - Fejleszthető az állóképesség - feszesíthetők az izmok Az erőnlét megőrzése érdekében a WHO a mozgásforma rendszeres, mérsékelt intenzitású gyakorlását javasolja (a légzés maradjon könnyed a mozgás közbeni beszélgetéshez): 22 perc/nap Fogyáshoz, különösen a zsírtömeg csökkentéséhez a WHO szintén a mozgásforma rendszeres, mérsékelt intenzitású, de tovább tartó gyakorlását javasolja: 44 perc/nap
LENDKERÉK ÉS GÖRDÜLÉKENY HAJTÁS
A lendkerék határozza meg a pedálozás folyamatosságát. Minél nagyobb a lendkerék tömege, annál gördülékenyebb lesz a hajtás, azaz annál kellemesebb az edzés.
TANÁCSOK AZ ELLIPTIKUS TRÉNER STABILIZÁLÁSÁHOZ
Hogy optimális legyen a kényelem, javasoljuk, hogy teríts a termék alá speciális szivacsszőnyeget (DF920 padlóvédő)! A szivacsszőnyeg: stabilizálja a terméket használat közben, tompítja a rezgéseket, csökkenti a gép által keltett zajt és védi a padlót. A Domyos elliptikus trénerek 2 stabilizáló lábbal vannak ellátva, melyek tökéletesen biztonságossá teszik a használatot, bármilyen padlón is eddzél.
A KONZOL A VIRTUÁLIS SZEMÉLYI EDZŐ
Az ESSENTIAL + elliptikus tréner konzolja: - 5 funkciós: elégetett kalória, megtett távolság, edzés ideje, sebesség, pulzus, melyet a kormányon elhelyezett érzékelők mérnek. - 7 edzésprogram, melyeket személyi edzőinkkel alakítottunk ki, hogy hatékony segítséget nyújtsanak neked. Céljaitól függően variálhatod őket (fogyás, alakformálás, feszesítés, teljesítménynövelés, stb.).
TANÁCS AZ ELLIPTIKUS TRÉNER ÁTHELYEZÉSÉHEZ
Az elliptikus tréner elülső görgőkkel van felszerelve. A készülék áthelyezéséhez állj szemben vele! Egyik lábaddal tartsd egy helyben a kerékpárt, döntsd enyhén magad felé a kormánynál fogva, míg a görgőkre nem billen! Ezután húzd a kívánt helyre!
Súly és méretek
Méret Termék: H 131 x Sz 62 x M 143 cm Termék: 34 kg Doboz: H 83,5 x Sz 31,5 x M 45 cm Össz. súly: 38 kg

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

 • Férfi
  30 és 39 év között
  16 május 2018
  Használja: Több mint 1 éve
  That review has been deposited on this product version
  Jó kis gép, viszont a garancia nem jó hozzá

  Az árához képest rendkívül jó termék mint eliptikus trénet.

  Én másfélévig használtam, aztán ugyanaz mint másoknak is, a csavarok eltörtek, felmentem Budapestre, de ott vissza utasítottak mondván, hogy nem garancia a beletört csavar a menetben. Így megpróbáltam szakemberrel kiszedni de nem tudta, és két törött csavarral nem használható.
  Szóval akinek rövid ideig kell annak jó, hosszabb távon nem.

 • 30 és 39 év között
  01 február 2018
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  nagyon jó kis gép

  Egy hónapja vettük a gépet, és nagyon szeretem. Sokat vaciláltam ez és az olcsóbb kategória között. Az áruházban volt lehetőség kipróbálni, utólag örülök, hogy erre esett a választás. Az összeszereléssel a párom küzdött meg, talán kicsit több időt vett igénybe, de véleménye szerint egyszerű volt. Heti 3-4 alkalommal használom minimum 30, 45 vagy 60 percet, mellette diétával sokkal jobb a közérzetem. Féltem, hogy hamar megunom, de szerencsére nem :) Az alkalmazást nem használom, nem is próbáltam.

 • Férfi
  40 és 49 év között
  01 február 2018
  Használja: 3 és 6 hónap között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  A csavarok sorra beletörnek....

  Nem igazán győzött meg. Alig 70 kilósan használom, de már két csava is beletört a vázba... A boltban érdeklódtem csavar után, de nem volt, azt mondták vigyem vissza garanciában, ennek kb 1 hónap az átfutása... Pedig nem lenne rossz, csak gagyik a csavarok...?

  Brand's answer :

  Kedves Attila!

  Sajnáljuk, hogy termékünkben csalódott. Valószínűleg azok a csavarok gyengébbek voltak. Beszéltem a műhelyben dolgozó kollégákkal akik azt mondták, folyamatosan van készletük csavarokból. Kiveszik a beletört darabokat és tesznek bele újakat. Az egy hónap arra vonatkozik, hogy egy hónapjuk van arra, hogy a gépet javítással és alkatrész rendeléssel együtt ezen időn belül visszajuttassák. Átlagosan a gépek 5 nap alatt érkeznek vissza. Javasoljuk, hogy vigye vissza áruházunkba, kollégáink pedig elküldik a gépét a regionális műhelybe javításra.

  Sportos Üdvözlettel, Kanizsai Melinda Országos Fitnesz Termékképző

  Attila find this answer useful

AZ OLDAL TETEJERE