DRY SKIN férfi, kék, V-nyakú póló erősítéshez

Ref.
8311782
Termékelőny
DRY SKIN COTON technológia: a technikai pamut 50%-kal gyorsabban megszárad edzés közben, mint a hagyományos pamut.

2 KAPHATÓ TERMÉKEK

1 990 Ft1 490 Ft*
Az ár 01/12/2015 -től a készlet erejéig érvényes
Anyaga kivezeti az izzadságot és szárazon tart

JELLEMZŐK

Szín
Kék
Méret
XS-XXXXL
Összetétel
63% pamut, 34% poliészter; 3% elasztán.
Tests
Ezt a V nyakú pólót mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
Ajánlott
Fitneszhez (izomerősítéshez, - feszesítéshez).
Garancia
2 év

TANÁCSOK

Karbantartási tippek
Minden pamut vagy szintetikus anyagot 30 vagy maximum 40°C-on mosson! Szárítógépben szárítható. Közepes hőfokon vasalja! A világos és a sötét ruhákat elkülönítve mossa! Ha természetes módon szárítja a ruhákat, azzal kíméli a környezetet és meghosszabbítja a ruha élettartamát.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Mi az a Dry Skin pamut?
Ezzel az új technológiával 2 réteg kerül a szövetre. Az első réteg kivezeti az izzadtságot, így nem lesz nedves a bőre, a második, pamut réteg pedig felszívja a nedvességet.
Termékeink kialakítása izomerősítéshez
A ruhaválasztékot úgy alakítottuk ki, hogy kényelmes és légáteresztő legyen! A Domyos csapata azért dolgozik, hogy örömteliek legyenek az izomfeszesítő és -fejlesztő edzések! Így nem kell a ruháival törődnie, nyugodtan koncentrálhat a gyakorlatokra! A termékeket használat közben teszteljük és a vásárlói véleménynek köszönhetően folyamatosan fejlesztjük is őket.
Miért végezzen izomerősítést?
Az izomerősítés célja az izmok fejlesztése. Bármilyen szinten is űzi, rendszeres és megfelelő izomerősítő edzésekkel mindenki erősítheti a testét. A sportág nagy előnye, hogy bárhol végezhető (edzőteremben, otthon, a szabadban) a választott edzésformától függően.
AZ OLDAL TETEJERE