Domyos Relevé lány és női spicc-cipő

Ref.
8327866
Termékelőny
A „relevé” szó jelentés: spiccre állni. A Domyos innovációjának ezt a nevet választotta. Kényelmes spicc-cipő, mely könnyebbé teszi a gyakorlást!
14 990 Ft*
Kényelem
Elasztomer betét: kényelmes és puha.
Könnyű lábujjhegyre állni benne
A talp/héj kialakítása megkönnyíti a spicc-cipőre váltást.

JELLEMZŐK

Összetétel
Felsőrész : 100.0% Poliészter Bélés : 100.0% Poliészter Talp : 100.0% Marhabőr
Approved by
A tesztalanyok 73%-a szerint a Relevé kényelmesebb, mint egy hagyományos spicc-cipő. A tesztet 58 főből álló csoporton végezték.
Tests
A termék KÉNYELMÉT vizsgáló teszt (érzékszervi analízis) Biomechanikai tesz, mely igazolta, hogy a hagyományos spicc-cipőkhöz képest a Relevé használatával 7%-kal kevesebb munkát végez a talpemelő izom (a boka külső izma, mely a spiccre állásért is felelős) , azaz könnyebbé válik a spiccelés.
Ajánlott
Klasszikus baletthoz, kellően erős bokájú táncosoknak, a spicc gyakorlásához.
Garancia
2 év

TANÁCSOK

Karbantartási tippek
Hogy megőrizze formáját, a táskából kivéve szárítsa!
Tárolási tippek
A felvarrt pántokkal körbekötözött cipők összeforgatva tárolhatók.
Használati korlátozások
Kellően erős bokát igényel. Kérje ki a balettmester véleményét!

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Mi a Relevé?
A Relevé spicc-cipő Domyos innováció két termékelőnye: + KÉNYELEM a belső SEBS (szilikonhoz hasonló elasztomer) borításnak köszönhetően, mely puha és kényelmes a lábujjaknak. A héj- és talpszerkezetnek köszönhetően könnyebb a gyakorlás, mely innovatívvá és egyedivé teszi a cipőt. Megszüntetni a fájdalmat és visszaadni a balett és a spiccelés örömét mindenkinek!
Hogyan válasszon megfelelő méretet?
A megfelelő méret a legfontosabb, amit a spicc-cipő felpróbálásakor ellenőrizni kell. Álljon telitalpra úgy, hogy a lábfejek egymással párhuzamosak legyenek! Ne legyen rés a cipő orrában, a lábujjak éppen csak érjenek hozzá a cipőhöz! Figyelem: A túl nagy spicc-cipő rendkívül sérülésveszélyes és kényelmetlen! A spicc-cipőknél nincs különbség jobb- és ballábas félpár között, a táncos dönti el, hogy melyiket melyik lábán hordja.

Tanácsok

  • TÁNC

    Balettcipői túl gyorsan kopnak, és túlságosan gyakran kell cserélni őket? Fedezze fel a Domyos tippjeit, hogyan tarthatja karban spicc-cipőit, hogy minél tovább használhassa őket!

    (1)
  • TÁNC

    Egyszerű és hatékony trükkök, melyek segítségévelgyorsan fejlődhet tánctudása! Ismerje meg tanácsainkat, fejlessze technikáját és érezze jól magát a bőrében!

    (1)
AZ OLDAL TETEJERE