Csepptalpú, vászon gyakorlócipő baletthez, lazacszínű

Ref.
8327040
Termékelőny
Csepptalpú, vászon gyakorlócipő: a talpboltozatnál még puhább és rugalmasabb. A rugalmas vászon megnyúlik használat közben. Előre rávarrt gumis részek a sarkon.

2 KAPHATÓ TERMÉKEK

3 490 Ft*
A talp gördülése
Csepptalpú: még puhább és rugalmasabb.
Könnyű kezelhetőség
Mosógépben 30°C-on mosható.

JELLEMZŐK

Összetétel
Felsőrész : 100.0% Pamut Bélés : 100.0% Pamut Talp : 100.0% Marhabőr
Tests
Teszteltük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
Ajánlott
Középhaladóknak és haladóknak, klasszikus baletthez.
Garancia
2 év

TANÁCSOK

Karbantartási tippek
Mosógépben 30°C-on mosható.
Használati korlátozások
Kültéri használatra nem alkalmas.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Hogyan válaszd ki a gyakorlócipőt?
A balettórán biztosan szükséged lesz gyakorlócipőre. A cipők között 2 lényeges különbség van: a talp kiképzése és az anyag. A piskótatalpú cipők bármilyen korú, kezdő balettosoknak. Jól tartja a lábat. A csepptalpú cipők rugalmasak a talpboltozatnál, szebb ívet kölcsönöznek a lábnak. Középhaladóknak és haladóknak ajánlottak, akik már megfelelő technikával rendelkeznek.
Miért válassz vászon gyakorlócipőt?
A választás teljes mértékben személyre szabott, de a balettmester a bőr helyett inkább vászon gyakorlócipőt fog javasolni. Ezek rugalmasabbak, a használat során kicsit jobban megnyúlnak. Ugyanakkor ki is lyukadhatnak, ha elhasználódnak.
Hogyan válassz megfelelő méretet?
A láb érjen végig a cipőben, a lábujjakat tartsa a cipő, de ne legyen szoros. Hogy biztosan jól válassz, cipőpróba során állj fel és végezz el néhány mozdulatot: spiccelj/pipálj! Hogy tökéletesen a lábra lehessen igazítani, minden gyakorlócipő rendelkezik fűzővel. Miután megfelelően a lábadra igazítottad a cipőt, vágjad le! A fűző ne lógjon túl a cipőn, ne köss rá csomót!
AZ OLDAL TETEJERE