Cipő modern tánchoz, csepptalpú

Ref.
8551427
Termékelőny
Órára és gyakorláshoz keresel cipőt jazzbaletthez? Bőr csepptalpa stabil és szabad mozgást tesz lehetővé. Rugalmas anyaga tökéletesen a lábfejre simul.
Rugalmasság
Csepptalpa és rugalmas anyaga segítik az optimális lábtartást.
Rugalmas anyag
Az elasztántartalmú, rugalmas vászon rásimul a lábfejre.

JELLEMZŐK

Összetétel
Felsőrész : 71.0% Pamut, Felsőrész : 23.0% Poliamid, Felsőrész : 6.0% Elasztán Belső rész : 85.0% Poliamid, Belső rész : 15.0% Elasztán Alsó rész : 50.0% Etilén-vinil-acetát (EVA), Alsó rész : 50.0% Hasított marhabőr
Approved by
Tesztmérnökünk, Inès amatőr és hivatásos táncosok segítségével tesztelte termékeinket. Táncóra alatt viselték a terméket, majd elmondták negatív és pozitív tapasztalataikat. Ezen visszajelzéseknek köszönhetően dolgoztunk tovább, hogy még jobban megfeleljünk az elvárásoknak. Termékmérnökünk, Caroline pedig minden új terméken méretpróbát végez, minden méretben, hogy a méretezés megfelelő legyen.
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Miért válassz tánccipőt jazzbaletthez?
A csepptalpú cipő középhaladó és haladó táncosoknak ideális. A csepptalpnak köszönhetően a lábfej a talpboltozatnál zavartalanul hajlítható, ami optimális lábtartást biztosít. Rugalmas és puha anyaga igazodik a lábhoz, kiemeli a lábfej és a rüszt vonalait.
Valami praktikus megoldás a cipő szállítására?
A DECATHLON tánc termékei között találsz egy elbűvölő táskát, mely ideális társad lesz a táncórák során. Sötét és csillogó, tágas, több rekeszes táska, melyben rendezett módon tárolhatod táncruhádat, -cipődet és a kiegészítőket is.
AZ OLDAL TETEJERE