Cipő bokszhoz 500-as, könnyű és rugalmas

Ref.
8510273
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
5 / 5 2 Vélemények
Termékelőny
Hajlékony és jól tapadó cipőt keresel a ringbe? A megfelelő alapálláshoz javasoljuk, hogy rugalmas, könnyű és jól tapadó cipőt viselj!
Rugalmasság
Talpának köszönhetően lábfejed elejére helyezheted a súlypontodat boksz közben.
Tapadás
Gumi talpa jól tapad a padlón.
Könnyű súly
Mesh felsőrész, könnyű cipő: csak 200 g (44-es méretben).
Tartás
Megerősített sarokrésze jól tartja a bokát.

JELLEMZŐK

Összetétel
Alsó rész : 100.0% Gumi (BR) Felsőrész : 70.0% Poliészter, Felsőrész : 30.0% Poliuretán Felső rész : 100.0% Poliészter
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

A cipő talpa jól tapad és lendületet ad?
Bokszolás közben a láb első részén van a súly. Épp ezért készítettük ezt a rugalmas cipőt, melynek jobb érzékelést és stabilabb alapállást garantáló, vékony, strapabíró gumi talpa jó tapadást biztosít. Ütéscsillapító EVA betét a saroknál. A végeredmény: hajlékony és jó tapadást biztosító talp, melynek köszönhetően a lábmunka energiáját továbbíthatod az ütésekbe!
Könnyű és hajlékony cipő.
Az 500-as bokszcipő olyan, mint ha zoknit viselnél: segít a lábfej első részén maradni és folyamatosan mozogni a menetek során. Középső, mesh felsőrészének köszönhetően a cipő nagyon könnyű, jól szellőzik és rugalmas: alig 200 g. A cipő külsejéhez erősített 3D mesh rész révén nagyon strapabíró. A cipő minden lépésre azonnal, könnyedén reagál.
És a tervezés? Elmeséljük
Nem csak rugalmas és könnyű, a megfelelő tartásra is gondoltunk: hátsó, gumi megerősítése a saroknál jó garantál a bokánál. A lábfej mentén és a nyelv oldalán ragasztott TPU-val: varrások nélkül is strapabíró! Vékony és erős fűzőjének köszönhetően szélesre nyitható a cipő. Hátul felhúzást segítő hurok.
Örömmel mutatjuk be...
... az első bokszcipőnk! Elsőként egy hajlékony és jól tapadó cipőt szerettünk volna létrehozni. Ezért 6 tagú tervezőcsapatunk tanulmányokat végzett, terveket készített, prototípusokat gyártott és legfőképpen rengeteg tesztet hajtott végre használat közben, hogy megismerhessük visszajelzéseiteket, ezzel garantálva számotokra a cipő hajlékonyságát, a tapadását és a jó tartását. Büszkén mutatjuk be ezt a cipőt, mely valóban minden mozdulatodat követni fogja.
Miért fontos, hogy a cipő segítse az alapállást?
Julien, az Outshock termékmenedzsere az alapállásról: „Az alapállás a legfontosabb a bokszban, minden itt dől el. A lábujjhegyen, hajlított lábbal történő állás segít az előremozdulásban. Az ütést a lábfej indítja, majd a lábon, a csípőn és a felsőtesten keresztül érkezik a karba. Ezért szerettünk volna olyan cipőt készíteni, amely könnyű, ezáltal szabadon lehet benne mozogni, és amely a forgások kivitelezése és a lendület továbbítása érdekében jól tapad.

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

 • Férfi
  40 és 49 év között
  06 szeptember 2019
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  .

  .

 • Férfi
  40 és 49 év között
  16 augusztus 2019
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Cipő bokszhoz 500-as

  Erőállóképességi edzéshez vásároltam és nagyon bevált. Praktikus, hogy lapos a talpa, nincsen sarka. Ez kettle bellnél nagyon jól jön. Plusz az is tetszik, hogy magasszárú, így tartja a bokát edzés közben.

AZ OLDAL TETEJERE