Boxzsák 850-es, piros

Ref.
8365166
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
4.63 / 5 16 Vélemények
Termékelőny
Ideális boxzsák kezdőknek, ökölvíváshoz. Ellenálló szövete és rögzítőpántjai a legjobb feltételeket biztosítják a boksszal való ismerkedéshez, sérülés nélkül.
Ütéscsillapítás
Textilhulladék töltet.
Stabilitás
15 kg: stabil, jól bírja az ütéseket.
Kopásállóság
Strapabíró és tartós szövet borítás.

JELLEMZŐK

Összetétel
Fő anyag : 100.0% Poliészter Szerkezet : 100.0% Acél Pánt : 100.0% Poliészter
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

KIALAKÍTÁS
A 850-es boxzsák 2 változatban kapható: - a 850-es boxzsák üresen, töltet nélkül: textildarabokkal kell megtölteni (olcsóbb). - a 850-es boxzsák töltettel: textildarabokkal megtöltve (drágább). Mindkét modell ugyanolyan kialakítású: külső borításuk minőségi poliészter szövet. Segítségével gyakorolhatja a folyamatos ütéseket. Rögzítés: megerősített pántjai révén tökéletes biztonsággal rögzíthető karabinerrel.
MÉRETEK, SÚLY
A zsák töltet mennyisége különböző lehet. Referenciaméretek: A zsák 85 cm hosszú, töltete az alső és felső szélen általában sűrűbb, domborúbb. - A zsákhoz rögzített szíjak (nem állítható): 31 cm, függőlegesen mérve lentől felfelé, Összesen: 121 cm (ez a boxzsák magassága a plafonon rögzítve, a padlótól a tetejéig mérve). A zsák súlya: 15 kg
HOGYAN VÁLASSZ BOXZSÁKOT?
Az edzéstípus határozza meg, hogy milyen méretű boxzsákra van szükség (80-120 cm). - Az ütések gyakorlásához 80-100 cm-es boxzsák ideális. - Ütések/rúgások gyakorlásához: 100 cm-nél nagyobb boxzsák. - Gyerekek vagy kezdők számára: poliészter boxzsák: rugalmas, elnyeli az ütéseket. - Rendszeres boxolóknak: PVC-ből vagy bőrből készült zsák: merev és nagyon strapabíró. - Profi/haladó boxolóknak, intenzív edzéshez: masszív boxzsák igazi bőrből.
HASZNÁLATI TANÁCSOK
Puszta kézzel nem javasolt boxolni, mert megsérülhet a kéz. Javasolt kesztyűben edzeni.
TISZTÍTÁSI TANÁCSOK
A zsák szappanos vízzel, nedves ronggyal lemosható, majd tiszta vízzel le kell öblíteni! Ne tárold nedves helyen (kültéren vagy beltéren)!
A BOX JÓTÉKONY HATÁSAI
A box ideális az akaraterő fejlesztésére, saját határaink megismerésére és önmagunk legyőzésére, miközben önfegyelmet, pontosságot és tiszteletet is tanulunk. A box egy komplett mozgásforma, mely segít levezetni a felesleges energiát, feszesíti a testet, és növeli az állóképességet. Különleges élményben lehet részünk sportolás közben. A boxzsákkal való edzés feszesíti az izomzatot és növeli az ütése erejét.

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

 • 09 március 2020
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Minőség

  nagyon klassz

 • 30 november 2019
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Boxzsàk

  Klassz gyereknek vettük

 • 11 június 2019
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Jó.

  Gyerekeknek vettük és bevált.

AZ OLDAL TETEJERE