Boxkesztyű 500 Ergo, szürke

Ref.
8510245
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
4.62 / 5 21 Vélemények
Termékelőny
Fedezd fel a boxkesztyűt, mely kifejezetten a kéz védelméhez készült. A kétféle sűrűségű, ergonomikus habszivacsnak és a csuklót rögzítő pántnak köszönhetően,

2 KAPHATÓ TERMÉKEK

Ütéscsillapítás
Kényelem és ütéscsillapítás a kétféle sűrűségű habszivacs révén.
Tartás
Kör alakú mandzsetta, a csuklón körbetekerhető rögzítőrendszerrel.
Szellőzés
Mesh bélése biztosítja a kéz szellőzését.
Kopásállóság
PU borításának köszönhetően hosszú ideig használhatod.

JELLEMZŐK

Összetétel
Töltet : 100.0% Poliuretán Fő anyag : 100.0% Poliuretán Bélés : 100.0% Poliamid Mandzsetta : 100.0% Kloroprén gumi (CR) - Neoprén
Tests
Intenzív használat során küzdősportolók tesztelték és hagyták jóvá. Próbáld ki a terméket az áruházban! A legtöbb boxkesztyűnk elérhető az áruházainkban. Éld át a box élményét!
Garancia
2 év

TANÁCSOK

Tárolási tippek
Ne felejtsd el minden edzés után kivenni a kesztyűt a sporttáskából! A gyorsabb száradás érdekében használd a GLOVE DRYER kesztyűszárítót!

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Tökéletesen illeszkedik a kézhez.
A kesztyű tervezésekor a DECATHLON sportlaboratóriumával együttműködve tanulmányoztuk a kéz anatómiai felépítését. Így tudtunk olyan ergonomikus kesztyűt készíteni, mely a kéz természetes vonalait követve tökéletesen felveszi annak formáját (a hüvelykujjtól a kisujjig). Ennek köszönhetően a habszivacs állandó kontaktban áll a kézközépcsonttal, így optimális ütéscsillapítást biztosít.
A csuklóhoz igazítható kesztyű.
A fokozott tartás érdekében a habszivacsot elvezettük egészen a csuklóig. Formázott mandzsettája a kesztyű felvételét is megkönnyíti. Ráadásul, az egész csuklón körbe tekerhető, tépőzáras gumipántnak köszönhetően még egyszerűbben rögzíthető. A végeredmény egy tökéletesen a kézre illő, különösen jó tartást biztosító kesztyű.
2 féle sűrűségű habszivaccsal (DX2)
Intenzív boxhoz, edzőmérkőzésekre és zsákoláshoz! Kesztyű kétféle sűrűségű habszivaccsal, mely ideális edzésekhez: puha, belső rétege optimális kényelmet biztosít, míg a merevebb, külső réteg védi a kezet az edzőmérkőzéseken vagy zsákolás közben. Levarrt hüvelykujja még nagyobb védelmet biztosít.
Örömmel mutatjuk be...
Az alapoktól kiindulva terveztük. Első sorban azt tartottuk fontosnak, hogy a kesztyű jobb tartást, nagyobb kényelmet és még jobb ütéscsillapítást biztosítson. Ezért 3 tagú tervezőcsapatunk a SportsLabbal együtt anatómiai vizsgálatokat végzett, rengeteg prototípust gyártott, beszállítóinkkal tartotta a kapcsolatot és több, mint 20, haladó boxoló segítségével a terméket használat közben is tesztelte. Végül, örömmel mutatjuk be nektek ezt a kényelmes, ergonomikus és sokoldalú terméket!
Miért kell bandázs a kesztyű alá?
A kesztyűk és a kezek optimális védelme érdekében húzz: - BANDÁZSKESZTYŰT, mely könnyen felvehető. Megakadályozza a bőr kidörzsölődését és felszívja az izzadságot, így növeli a kesztyű élettartamát. - VAGY - BANDÁZST, mely minden boxoló elsőszámú kiegészítője. Tartják az ízületeket (kézközép és csukló), és felszívják az izzadságot.
MILYEN MÉRETET VÁLASSZ?
A boxkesztyűk mérete világszerte "oz"-ban van megadva (azaz unciában (ounce), mely angolszász űrtartalmat, ill. tömeget jelölő mértékegység). A boxolók testtömegük és a használat módja alapján választanak boxkesztyűt. Bővebb információért tekintsd meg a mérettáblázatot!

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

 • 15 szeptember 2020
  Használja: Kevesebb mint 1 hete
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Boxkesztyű

  A fiamnak és nekem is tetszett, kényelmesnek, masszívnak találtuk.
  Az edző viszont nem találta megfelelőnek. Ezért adok 4*

 • 17 március 2020
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Box kesztyű

  Lányomnak vettük edzésre. Nagyon jó a fej kidolgozása nem olyan széles mint a többi.

 • 29 január 2020
  Használja: 3 és 6 hónap között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title

  14OZ-s remek, nagyon jól tartja a csuklót az alkart, illetve a kézfejet. Egyetlen “hibája” a súlya. Ebben a méretben jóval könnyebb kesztyűk vannak.

AZ OLDAL TETEJERE