Boxing Gloves 500 női/férfi bokszkesztyű rendszeres edzéshez, fekete

Ref.
8365143
Termékelőny
Kesztyű tömör habszivacs töltéssel, műbőr borítással, mely maximális védelmet biztosít a kézközépcsontnak. Széles, megerősített tépőzára optimálisan tartja a csuklót.
6 990 Ft*
Ütéscsillapítás
A tömör, formázott szivacs optimális ütéscsillapító.
Tartás
Az ízületeknél PU és hasadásgátló záródás biztosítja a jó tartást.
Izzadság-elvezetés
Mikroperforált műbőr: kivezeti az izzadságot.
Kopásállóság
Vastag műbőr (0,8 mm): bírja a rendszeres ütéseket.

JELLEMZŐK

Összetétel
Töltet : 86.0% Poliuretán, Töltet : 14.0% Etilén-vinil-acetát (EVA) Fő anyag : 100.0% Poliuretán Bélés : 100.0% Poliamid
Tests
Meggyőző? Jöjjen el áruházunkba és próbálja ki! Legtöbb bokszkesztyűnk és bokszzsákunk elérhető áruházainkban! Élje át a boksz élményét!
Ajánlott
Heti 3-4 edzéshez, különböző bokszstílusokhoz: boksz, full contact, kick-box, thai box.
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

A Boxing Gloves 500 kialakítása
A bokszkesztyűk 500-as sorozatánál előformált, magas tömörségű habszivacsot alkalmazunk, amelyet műbőrrel vonunk be. A tömör szivacs kiváló ütéscsillapítást biztosít erős ütéseknél is. A vastag műbőr nagyfokú tartósságot és hosszú élettartamot biztosít. A tenyérrész mikroperforált anyaga jó izzadság-elvezetést biztosít edzés közben. A kesztyű megerősített részeket tartalmaz a kritikus helyeken: ideális kick-boxhoz és thai boxhoz.
HOGYAN VÁLASSZON BOKSZKESZTYŰT?
- Kezdő bokszolóknak (heti 1-2 edzésre) a jó izzadság-elvezető és csuklóban jól tartó kesztyű az ideális. - Sportegyesületben bokszolóknak magasabb szinten (heti 2-3 edzésre), bokszzsák használatához keményebb szivaccsal bélelt, vastag bőr vagy műbőr borítású kesztyű ajánlott. - Profi bokszolóknak (heti több, mint 4 edzésre), strapabíró, vastag bőr vagy műbőr borítású kesztyű ajánlott.
MILYEN MÉRETET VÁLASSZON?
A bokszkesztyűk mérete világszerte "oz"-ban van megadva (azaz unciában (ounce), mely angolszász űrtartalmat, ill. tömeget jelölő mértékegység). A bokszolók testtömegük és a használat módja alapján választanak bokszkesztyűt: - zsákolás, - edző mérkőzés (sparring). Bővebb információért tekintse meg a mérettáblázatot.
HASZNÁLATI TANÁCSOK
Az eredményes bokszolás érdekében hordjon: - Ujjatlan védőkesztyűt, mely könnyen felvehető. Megakadályozza a bőr kidörzsölődését és felszívja az izzadságot, így növeli a kesztyű élettartamát. - Fáslit, mely minden bokszoló elsőszámú kiegészítője. A fásli feladata elsősorban az izületek (a kézközépcsont és a csukló) tartása és mindeközben az izzadság felszívása.
TISZTÍTÁSI TANÁCSOK
A bokszkesztyű élettartamának növelése érdekében minden edzés után alaposan szárítsa meg. Ezt leghatékonyabban kesztyűszárító segítségével teheti meg. A kesztyűszárítók párban kaphatók.
AZ OLDAL TETEJERE