Boxing Gloves 300 női/férfi bokszkesztyű kezdőknek, edzésre, fekete

Ref.
8365141
Termékelőny
Teljes biztonságban fejlődhet az előformált habszivacsnak köszönhetően, mely optimális védelmet nyújt a kézközépcsontnak. Széles tépőzárral a csuklón: jól tart.

2 KAPHATÓ TERMÉKEK

5 490 Ft*
Ütéscsillapítás
A formázott szivacs optimális ütéscsillapító. A csuklónál kétoldalas bélés.
A helyén marad
A kesztyű poliuretán, tépőzáras záródása jó tartást biztosít a csuklónál.
Izzadság-elvezetés
Jól szellőző mesh a tenyéren és a csukló belső részén.
Kopásállóság
0,7 mm vastag, műbőr külső borítás: strapabíró.

JELLEMZŐK

Összetétel
Töltet : 86.0% Poliuretán, Töltet : 14.0% Etilén-vinil-acetát (EVA) Fő anyag : 100.0% Poliuretán Bélés : 100.0% Poliészter
Tests
Meggyőző? Jöjjen el áruházunkba és próbálja ki! Legtöbb bokszkesztyűnk és bokszzsákunk elérhető áruházainkban! Élje át a boksz élményét!
Ajánlott
Kezdő bokszolóknak (ökölvívás, full contact, kick-box, thai box), védelmet és jó szellőzést biztosító kesztyű.
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

A Boxing Gloves 300 kialakítása
A bokszkesztyűk 300-as sorozatánál előformált, közepes tömörségű habszivacsot alkalmazunk, amelyet műbőrrel vonunk be. Ez a kialakítás nagyfokú tartósságot és hosszú élettartamot biztosít. 3 dimenziós szerkezetének köszönhetően, a tenyérrészen található 3D perforált szövet optimális légáteresztést biztosít küzdősportedzéseken, zsákoláskor.
HOGYAN VÁLASSZON BOKSZKESZTYŰT?
- Kezdő bokszolóknak (heti 1-2 edzésre) a jó izzadság-elvezető és csuklóban jól tartó kesztyű az ideális. - Sportegyesületben bokszolóknak magasabb szinten (heti 2-3 edzésre), bokszzsák használatához keményebb szivaccsal bélelt, vastag bőr vagy műbőr borítású kesztyű ajánlott. - Profi bokszolóknak (heti több, mint 4 edzésre), strapabíró, vastag bőr vagy műbőr borítású kesztyű ajánlott.
MILYEN MÉRETET VÁLASSZON?
A bokszkesztyűk mérete világszerte "oz"-ban van megadva (azaz unciában (ounce), mely angolszász űrtartalmat, ill. tömeget jelölő mértékegység). A bokszolók testtömegük és a használat módja alapján választanak bokszkesztyűt: - zsákolás, - edző mérkőzés (sparring). Bővebb információért tekintse meg a mérettáblázatot.
HASZNÁLATI TANÁCSOK
Az eredményes bokszolás érdekében hordjon: - Ujjatlan védőkesztyűt, mely könnyen felvehető. Megakadályozza a bőr kidörzsölődését és felszívja az izzadságot, így növeli a kesztyű élettartamát. - Fáslit, mely minden bokszoló elsőszámú kiegészítője. A fásli feladata elsősorban az izületek (a kézközépcsont és a csukló) tartása és mindeközben az izzadság felszívása.
TISZTÍTÁSI TANÁCSOK
A bokszkesztyű élettartamának növelése érdekében minden edzés után alaposan szárítsa meg. Ezt leghatékonyabban kesztyűszárító segítségével teheti meg. A kesztyűszárítók párban kaphatók.
AZ OLDAL TETEJERE