Bokszzsák PB 850-es, piros

Ref.
8365166
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
4.69 / 5 13 Vélemények
Termékelőny
Ideális bokszzsák kezdőknek, ökölvíváshoz. Ellenálló szövete és rögzítőpántjai a legjobb feltételeket biztosítják a boksszal való ismerkedéshez, sérülés nélkül.
Tartós használat
Strapabíró és tartós szövet borítás.
Stabilitás
15 kg: stabil, jól bírja az ütéseket.
Sokoldalúság
85 cm magas, ideális az ütések kombinációinak gyakorlásához.

JELLEMZŐK

Összetétel
Töltet : 100.0% Egyéb szálak Fő anyag : 100.0% Poliészter Kiegészítő részek : 100.0% Cinkötvözet
Tests
Meggyőző? Áruházainkban bármikor ki lehet próbálni! A legtöbb bokszkesztyűnk és bokszzsákunk elérhető áruházainkban! Éld át a boksz élményét!
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

KIALAKÍTÁS
A 850 bokszzsák 2 változatban kapható: - 850 bokszzsák üresen, töltet nélkül: textildarabokkal kell megtölteni (olcsóbb). -850 bokszzsák töltettel: textildarabokkal megtöltve (drágább). Mindkét modell ugyanolyan kialakítású: külső borításuk minőségi poliészter szövet. Ideális az ismételt ütések gyakorlásához. Rögzítés: megerősített pántjai révén tökéletes biztonsággal rögzíthető karabinerrel.
MÉRETEK, SÚLY
A zsák töltet mennyisége különböző lehet. Referenciaméretek: A zsák 85 cm hosszú, töltete az alsó és felső szélen általában sűrűbb, domborúbb. - A zsákhoz rögzített szíjak (nem állítható): 31 cm, függőlegesen mérve lentől felfelé, Összesen: 121 cm (ez a bokszzsák magassága a plafonon rögzítve, a padlótól a tetejéig mérve). - A zsák súlya: 15 kg
HOGYAN VÁLASSZ BOKSZZSÁKOT?
Az edzéstípus határozza meg, hogy milyen méretű bokszzsákra van szükség (80-120 cm). - Az ütések gyakorlásához 80-100 cm-es bokszzsák ideális. - Ütések/rúgások gyakorlásához: 100 cm-nél nagyobb bokszzsák. - Gyerekek vagy kezdők számára: poliészter bokszzsák: rugalmas, elnyeli az ütéseket. - Rendszeres bokszolóknak: PVC-ből vagy bőrből készült zsák: merev és nagyon strapabíró. - Profi/haladó bokszolóknak, intenzív edzéshez: masszív bokszzsák igazi bőrből.
HASZNÁLATI TANÁCSOK
Puszta kézzel nem javasolt bokszolni, mert megsérülhet a kéz. Javasolt kesztyűben edzeni.
TISZTÍTÁSI TANÁCSOK
A zsák szappanos vízzel, nedves ronggyal lemosható, majd tiszta vízzel le kell öblíteni! Ne tárold nedves helyen (se kültéren, se beltéren)!
A BOKSZ JÓTÉKONY HATÁSAI
A boksz ideális az akaraterő fejlesztésére, saját határaink megismerésére és önmagunk legyőzésére, miközben önfegyelmet, pontosságot és tiszteletet is tanulunk. A boksz egy komplett mozgásforma, mely segít levezetni a felesleges energiát, feszesíti a testet, és növeli az állóképességet. Különleges élményben lehet részünk sportolás közben. A bokszzsákkal való edzés feszesíti az izomzatot és növeli az ütés erejét.

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

 • 30 november 2019
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Boxzsàk

  Klassz gyereknek vettük

 • 11 június 2019
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Jó.

  Gyerekeknek vettük és bevált.

 • 40 és 49 év között
  19 május 2019
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Boxzsák

  az egész család használja

AZ OLDAL TETEJERE