Biopamut ujjatlan női felső jógához és pilateshez mintás fekete

Ref.
8326070
Termékelőny
Biogazdálkodásból származó pamut. A Domyos kötelességének tekinti, hogy a ruhák gyártásával tegyen a környezetszennyezés visszaszorításáért!Bő szabás, nőies részletekkel!
fölött
1 990 Ft1 490 Ft*
Szabad mozgás
Nagyon rugalmas pamut anyagból.
Környezettudatos tervezés
60%-kal kevesebb víz felhasználásával készül, mint a hagyományos pamut ruházat.

JELLEMZŐK

Összetétel
Fő anyag : 95.0% Pamut, Fő anyag : 5.0% Elasztán
Ajánlott
Kímélő tornához, jógához vagy pilateshez.
Garancia
2 év

TANÁCSOK

Karbantartási tippek
Azért választottuk a biológiai gazdaságot, hogy visszaszorítsuk a környezetszennyezést és megóvjuk a gyapot élőhelyét! Ugyanakkor a ruházat megfelelő tisztítása is fontos szerepet játszik a környezetszennyezés visszaszorításában. Mosáskor kerülje az előmosást! Ha 40°C helyett 30°C-on mossa ruháit, az energia 37%-át is megspórolhatja! Olyan mosóport használjon, amely igazoltan kevesebb negatív hatást gyakorol a környezetre és amelynek újrahasznosított anyagokból készült a csomagolása!

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

A Domyos jóga termékek kialakítása
A Domyos választékát úgy terveztük, hogy a ruhákban felszabadultan mozoghasson, hiszen a kényelem alapvető a torna- és a jógaórák alatt! Termékekeink úgy készültek, hogy Önnek csak a légzésére és a testtartására kelljen koncentrálnia! Használat közben teszteljük és a számos vásárlói véleménynek köszönhetően folyamatosan fejlesztjük is őket.
Miért jógázzunk?
Az ősi Indiából eredő jóga egy olyan mozgásforma, amely segít megteremteni a test és a szellem közti összhangot. Rendszeres jógázással a teste és a lelke is jól érzi majd magát! A test hajlékony, erős és feszes lesz. Magabiztosabbá, kiegyensúlyozottabbá és nyugodtabbá válik!
Miért válasszon biopamutot?
Lélegezni, lazítani, elűzni a stresszt... a jóga egyenlő a kellemes közérzettel! A jógázók tisztában vannak a test határaival, tisztelnek másokat és a természetet: épp ezért ajánljuk a biológiai gazdálkodásból származó pamutot (a környezetszennyezés visszaszorítása érdekében).
Biogazdálkodásból származó pamut
A biológiai gazdálkodásból származó pamutot vegyszerek használata nélkül termesztik. A biológiai gazdálkodások abból a célból indultak el, hogy csökkentsék a környezetet érő káros hatásokat. Segít megőrizni a biológiai sokféleséget és a talaj termékenységét, valamint csökkenti a talajvíz szennyezésének kockázatát.
A termék tesztelése
Ezt a terméket mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását. (A biológiai gazdaságokból származó anyagok tökéletesen nyomon követhetőek).
AZ OLDAL TETEJERE