Biopamut női ujjatlan felső kímélő tornához, jógához, lila

Ref.
8279866
Termékelőny
Puha és szabad mozgást biztosít: biogazdálkodásból származó pamut. A Domyos büszke arra, hogy a kímélő tornához készült ruhák gyártása kevésbé szennyezi a környezetet. 3XL-es méretig!
990 Ft690 Ft*
Az ár 29/10/2015 -től a készlet erejéig érvényes
Szabad mozgás
Nagyon rugalmas pamut anyagból. Kíméli a környezetet és a bőrt!
Kényelem
A pamut egy puha és kényelmes, természetes anyag.
Környezettudatos tervezés
60%-kal kevesebb víz felhasználásával készül, mint a hagyományos pamut ruházat.

JELLEMZŐK

Szín
Lila
Méret
XS-XXXL.
Összetétel
100%-ban biogazdálkodásból származó pamutból készült.
Ajánlott
Kímélő tornához, jógához vagy pilates-hez.
Garancia
2 év

TANÁCSOK

Karbantartási tippek
Azért választottuk a biológiai gazdaságot, hogy visszaszorítsuk a környezetszennyezést és megóvjuk a gyapot élőhelyét! Ugyanakkor a ruházat megfelelő tisztítása is fontos szerepet játszik a környezetszennyezés visszaszorításában! Mosáskor kerülje az előmosást! Ha 40° helyett 30°-on mossa ruháit, az energia 37%-át is megspórolhatja! Olyan mosóport használjon, amely igazoltan kevesebb negatív hatást gyakorol a környezetre és amelynek újrahasznosított anyagokból készült a csomagolása!

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

A Domyos jóga termékek kialakítása
A ruhaválasztékot úgy alakítottuk ki, hogy biztosítsa a mozgás közben nélkülözhetetlen kényelmet. A Domyos csapata azért dolgozik, hogy pihentetőek és szórakoztatóak legyenek a torna- és a jógaórák! Így nem kell a ruháival törődnie, nyugodtan koncentrálhat a testtartására és a légzésére! A termékeket használat közben teszteljük és a számos vásárlói véleménynek köszönhetően folyamatosan fejlesztjük is őket.
Miért jó jógázni?
Az ősi Indiából eredő jóga egy olyan mozgásforma, amely segít megteremteni a test és a szellem közti összhangot. Rendszeres jógázással a teste és a lelke is jól érzi majd magát! A test hajlékony, erős és feszes lesz. Magabiztosabbá, kiegyensúlyozottabbá és nyugodtabbá válik!
Miért válasszon biopamutot?
Lélegezni, lazítani, elűzni a stresszt... a jóga egyenlő a kellemes közérzettel! A jógázók tisztában vannak a test határaival, tisztelnek másokat és a természetet: épp ezért ajánljuk a biológiai gazdálkodásból származó pamutot (a környezetszennyezés visszaszorítása érdekében).
Biogazdálkodásból származó pamut.
A biológiai gazdálkodásból származó pamutot vegyszerek használata nélkül termesztik. A biológiai gazdálkodások abból a célból indultak el, hogy csökkentsék a környezetet érő káros hatásokat. Segít megőrizni a biológiai sokféleséget és a talaj termékenységét, valamint csökkenti a talajvíz szennyezésének kockázatát.
A termék tesztelése
Ezt az ujjatlan felsőt mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását. (A biológiai gazdaságokból származó anyagok tökéletesen nyomon követhetőek!)
AZ OLDAL TETEJERE