Biopamut női térdnadrág kímélő tornához, jógához, fekete

Ref.
8201173
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
5 / 5 2 Vélemények
Termékelőny
Rugalmas és puha biopamut térdnadrág. Magas dereka lehajtható, tartja a hasat: minden testalkatra ideális.

3 KAPHATÓ TERMÉKEK

2 490 Ft*
Szabad mozgás
8% elasztán: még nagyobb rugalmasság.
Környezettudatos tervezés
Biogazdálkodásból származó, műtrágya és permetszerek nélkül termesztett pamutból

JELLEMZŐK

Összetétel
92% biogazdálkodásból származó pamut és 8 % elasztán.
Ajánlott
kímélő tornához, jógához vagy pilates-hez.
Garancia
2 év

TANÁCSOK

Karbantartási tippek
Azért választottuk a biológiai gazdaságot, hogy visszaszorítsuk a környezetszennyezést és megóvjuk a gyapot élőhelyét! Ugyanakkor a ruházat megfelelő tisztítása is fontos szerepet játszik a környezetszennyezés visszaszorításában. Mosáskor kerülje az előmosást! Ha 40° helyett 30°-on mossa ruháit, az energia 37%-át is megspórolhatja! Olyan mosóport használjon, amely igazoltan kevesebb negatív hatást gyakorol a környezetre és amelynek újrahasznosított anyagokból készült a csomagolása!

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

A Domyos jóga termékek kialakítása
A Domyos ruházat választékát úgy alakítottuk ki, hogy Ön felszabadultan mozoghasson, hiszen a kényelem alapvető fontosságú a torna- és a jógaórák alatt! Termékekeink úgy készültek, hogy Önnek csak a légzésére és a testtartására kelljen koncentrálnia! Használat közben teszteljük és a számos vásárlói véleménynek köszönhetően folyamatosan fejlesztjük is őket.
Miért jógázzunk?
Az ősi Indiából eredő jóga egy olyan mozgásforma, amely segít megteremteni a test és a szellem közti összhangot. Rendszeres jógázással a teste és a lelke is jól érzi majd magát! A test hajlékony, erős és feszes lesz. Magabiztosabbá, kiegyensúlyozottabbá és nyugodtabbá válik!
Miért válasszon biopamutot?
Lélegezni, lazítani, elűzni a stresszt... a jóga egyenlő a kellemes közérzettel! A jógázók tisztában vannak a test határaival, tisztelnek másokat és a természetet: épp ezért ajánljuk a biológiai gazdálkodásból származó pamutot (a környezetszennyezés visszaszorítása érdekében).
Biogazdálkodásból származó pamut.
A biológiai gazdálkodásból származó pamutot vegyszerek használata nélkül termesztik. A biológiai gazdálkodások abból a célból indultak el, hogy csökkentsék a környezetet érő káros hatásokat. Segít megőrizni a biológiai sokféleséget és a talaj termékenységét, valamint csökkenti a talajvíz szennyezésének kockázatát.
A termék tesztelése
Ezt a pamut nadrágot mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.(A biológiai gazdaságokból származó anyagok tökéletesen nyomon követhetőek!)

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

5 / 5 2 Vélemények
2 az emberek ajánlják ezt a terméket
 • 30 és 39 év között
  06 May 2015
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  Vélemény ellenőrzése
  Strapabíró
  Jó minőségű, és kellemes viselet Nincs olyan

  Ajánlom mindenkinek!

 • 26 April 2014
  That review has been deposited on this product version
  Vélemény ellenőrzése
  Kényelmes, jó az anyaga Nincs

  Ajánlom másoknak is.

AZ OLDAL TETEJERE