BABYLIGHT bélelt cipő babatornához, fonalmosott szürke/fehér

Ref.
8278587
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
4.67 / 5 3 Vélemények
Termékelőny
Gyógytornász által jóváhagyott Domyos innováció babatornához. Mintha mezítláb lenne: a legjobb az egyensúly fejlesztéséhez. Puha és kényelmes: belül bélelt.

2 KAPHATÓ TERMÉKEK

3 990 Ft*
Rugalmasság
Maximálisan hajlékony talpa révén olyan, mintha mezítláb járna.
Segíti a pszichés fejlődést
Mintha mezítláb lenne: jobban fejlődik az egyensúly és a mozgáskoordináció.
Könnyű le- és felvétel
Jelölt a jobb- és a ballábas cipő. Tépőzár és széles nyílás.
Tapadás
Jól tapad első-hátsó megerősítéseknek és a csúszásgátló talpnak köszönhetően.
Lágy tapintás
Műszőrme bélés.

JELLEMZŐK

Méretek
20-30
Összetétel
Felsőrész : 95.0% Poliészter, Felsőrész : 5.0% Poliuretán Felső rész : 100.0% Poliészter Alsó rész : 50.0% Poliészter, Alsó rész : 30.0% Szilikon, Alsó rész : 20.0% Gumi
Approved by
Gyógytornász által jóváhagyott Domyos Light babacipő. Vizsgálataink - melyek során babatorna közben 10 hónapos és 4 éves kor között tanulmányoztuk a gyerekek viselkedését cipőben illetve anélkül - bizonyították, hogy a Domyos Light babacipő viselése elősegíti a pszichomotorikus fejlődést, és előnyösebb a mezítlábas viselethez képest. A gyerekek koordinációja és egyensúlya biztosabb a jobb tapadásnak és a megfelelő alátámasztásnak köszönhetően. Ráadásul a cipő még a lábat is védi!
Tests
A Domyos Baby Light cipőt kisgyerekek tesztelték képességfejlesztő pályán, babatorna közben. A cipőt gerendán, párhuzamos korláton és a más elemeken történő használatra terveztük.
Ajánlott
Babatornához.
Garancia
2 év

TANÁCSOK

Tárolási tippek
Ajánlott nedvességtől és fénytől védett, jól szellőző helyen tárolni.
Használati korlátozások
A Domyos cipők beltéri használatra készültek.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Gyógytornász által jóváhagyott Domyos Light babacipő:
Vizsgálataink - melyek során babatorna közben 10 hónapos és 4 éves kor között tanulmányoztuk a gyerekek viselkedését cipőben illetve anélkül - bizonyították, hogy a Domyos Light babacipő viselése elősegíti a pszichomotorikus fejlődést, és előnyösebb a mezítlábas viselethez képest. A gyerekek koordinációja és egyensúlya biztosabb a jobb tapadásnak és a megfelelő alátámasztásnak köszönhetően, ráadásul a cipő még a lábat is védi!
A mozgás jótékony hatásai kiskortól:
A rendszeres testmozgás már egészen kiskortól kezdve jótékonyan hat a testi és szellemi fejlődésre. A helyes életvezetés elsajátításával csökkenthetők az évek előrehaladtával jelentkező egészségügyi problémák. A csoportos mozgás ráadásul segít beilleszkedni a közösségbe, jótékonyan hat a gyerekek személyiségfejlődésére.
Testi és szellemi jótékony hatások:
Milyen jótékony hatásai vannak a testre? - Az alapvető testi képességek elsajátítása (pszichomotorikus fejlődés) - Segíti a fejlődést - Véd az elhízástól Melyek a szellemi jótékony hatások? - Növeli a magabiztosságot - Segít beilleszkedni a közösségbe - Hozzájárul a gyerekek személyiségfejlődéséhez.
Használati tanácsok:
Benti használatra való Domyos cipő babáknak. Zokni nélkül hordható, így tökéletes érzékelést biztosít a talpnak. A talpban lévő idegek így jobban érzékelik a talajt, ami segíti az egyensúlyozást.
A gyerekek lábfejének jellemzői:
A gyerekeknek fontos, hogy mezítláb járjanak, mivel ezáltal fejlődik bőrérzékelő képességük. A talpon lévő idegek segítenek meghatározni, hogy mely pontokon oszlik el a testsúly, ami fontos a jó egyensúlyhoz. A Domyos babacipők vastagok és rugalmasak, így a gyerekek lába szabadon fejlődhet és erősödhet, ugyanakkor nem fáznak meg, talpuk nem sérül. Minden babacipőt a kicsik testi adottságainak megfelelően terveztünk.
A mozgás:
Mi az a babatorna? Megfelelő anyagokból kialakított pályán, oktatók felügyelete mellett végzett játékos tornagyakorlatok. A pályákon különböző tornaszerek állnak a gyerekek rendelkezésére (gerendák, lépcsők, csúszdák, párhuzamos korlátok, alagutak, hengerek), amelyeken csúszni, mászni, ugrálni és egyensúlyozni tudnak! A babatorna 10 hónapostól 6 éves korig ajánlott.
A mozgásforma jótékony hatásai:
Melyek a babatorna előnyei? A babatorna elősegíti a gyerekek pszichomotorikus fejlődését, különösen a mozgást, a mozgáskoordinációt és az egyensúlyérzéket fejleszti.
Ruházat:
Mi a megfelelő viselet babatornához? Kényelmes és rugalmas, az évszaknak megfelelő viselet: póló rövidnadrággal, laza nadrág melegítőfelsővel vagy melegítő együttes, és már kezdődhet is a bemelegítés! Domyos cipőben nem csúszik a láb.
Miért fontos a megfelelő méret kiválasztása?
A méret kiválasztása alapvető fontosságú, már az 5 mm-rel kisebb vagy nagyobb méret sem megfelelő. A kicsi méret miatt sérülhet a boka és a lábujjak, lehorzsolódhat a bőr. A nagy méret miatt megváltozhat a járás, a dörzsöléstől vízhólyagok jelenhetnek meg a lábon. Az 1 és 2 év közötti gyerekek lába átlagosan 3-4 havonta nő egy méretet. Ne felejtse el rendszeresen ellenőrizni a méretet!

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

 • 30 és 39 év között
  03 január 2018
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Benti cipőnek

  Játszóházban, otthon használjuk, "benti cipőnek".
  A talpa nem csúszik, kellően rugalmas, jól illeszkedik a lábra, finom puha a bélése, zokninál vastagabb, de mégsem cipő. Az anyaga és a tépőzár tartósnak tűnik.
  Decathlonos gyermek lábbelikből ez kisebb méretezésű.
  Mindenhol megdícsérték :)
  Az ára lehetne némileg kedvezőbb.
  Nagyon elégedettek vagyunk vele.

 • 20 évnél fiatalabb
  31 december 2017
  Használja: Több mint 2 éve
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Praktikus, akár otthon akár játszóházba kiváló.

  Az unokámnak vásároltam aki 3 éves,mozgékony kicsi lány.Ebben a cipőcskében stabilan,csúszásmentesen táncol,tornászik,szaladgál. Köszönöm.
  Joli

 • Férfi
  40 és 49 év között
  18 november 2017
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  cipő

  A gyereknek kényelmes rohangálni és nem csúszik a talpa.

A következő termékek is érdekelhetik

AZ OLDAL TETEJERE