Baba zokni tornához, fehér, rózsaszín, 2 pár

Ref.
8490543
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
5 / 5 1 Vélemény
Termékelőny
2 pár zokni, pamut alapú anyagból babáknak: nagyon kényelmes!

2 KAPHATÓ TERMÉKEK

Lágy tapintás
A Domyos zokni fő anyaga pamut: garantáltan puha.
Jó tartás
Gumírozott pánt a bokánál: a zokni nem csúszik le a cipőbe.

JELLEMZŐK

Méretek
19/22-27/30
Összetétel
Zokni : 75.0% Pamut, Zokni : 23.0% Poliamid, Zokni : 2.0% Elasztán
Ajánlott
Babatornához.
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

A mozgás jótékony hatásai kiskortól:
A rendszeres testmozgás már egészen kiskortól kezdve jótékonyan hat a testi és szellemi fejlődésre. A helyes életvezetés elsajátításával csökkenthetők az évek előrehaladtával jelentkező egészségügyi problémák. A csoportos mozgás ráadásul segít beilleszkedni a közösségbe, jótékonyan hat a gyerekek személyiségfejlődésére.
Testi és szellemi jótékony hatások:
Milyen jótékony hatásai vannak a testre? - Az alapvető testi képességek elsajátítása (pszichomotorikus fejlődés) - Segíti a fejlődést - Véd az elhízástól Melyek a szellemi jótékony hatások? - Növeli a magabiztosságot - Segít beilleszkedni a közösségbe - Hozzájárul a gyerekek személyiségfejlődéséhez.
A mozgás:
Mi az a babatorna? Megfelelő anyagokból kialakított pályán, oktatók felügyelete mellett végzett játékos tornagyakorlatok. A pályákon különböző tornaszerek állnak a gyerekek rendelkezésére (gerendák, lépcsők, csúszdák, párhuzamos korlátok, alagutak, hengerek), amelyeken csúszni, mászni, ugrálni és egyensúlyozni tudnak! A babatornát 10 hónapostól 6 hónapos korig csinálják.
A mozgásforma jótékony hatásai:
Melyek a babatorna előnyei? A babatorna elősegíti a gyerekek pszichomotorikus fejlődését, különösen a mozgást, a mozgáskoordinációt, az érzékszerveket és az egyensúlyérzékelést fejleszti. A különböző tornaszereken egyensúlyozás, az ugrálás, a gurulás és a mászás magabiztosabbá, önállóbbá teszi gyermekét.
Ruházat:
Mi a megfelelő viselet babatornához? Kényelmes és rugalmas, az évszaknak megfelelő viselet: póló rövidnadrággal, laza nadrág melegítőfelsővel vagy melegítő együttes, és már kezdődhet is a bemelegítés! Domyos cipőben nem csúszik a láb. A Domyos cipők ideálisak babatornához, mivel könnyen és gyorsan felvehetők.

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

 • Férfi
  30 és 39 év között
  29 október 2019
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  best buy

  Great product for my kid to use at his gym class.

  Brand's answer :

  Hey Mahendran!

  Thank you for dropping a review!

  We are glad that your kid enjoyed your buy! Please do continue to write a review for our products, as it helps us to improve our range and cater more to your needs! Keep a look out for our new range coming in stores this early February!

  Join us for free sports events everyday! Sign up here >>> tiny.cc/sgevents

  Hope to see you in our stores soon! Till then, enjoy your sport practice with your little one!

  Keep hustlin'
  Dayana

AZ OLDAL TETEJERE