• TC5 futópad
 • TC5 futópad
 • TC5 futópad
 • TC5 futópad
 • TC5 futópad
 • TC5 futópad
 • TC5 futópad
 • TC5 futópad
 • TC5 futópad

TC5 futópad

Ref.
8288569
Termékelőny
A Comfort Run ideális társ otthoni futó- és gyaloglóedzésekhez, 16 km/h sebességig. Vásárlóink főleg főleg azért kedvelik, mert kényelmes, egyszerűen összeszerelhető és használható.
159 990 Ft*
ebből környezetvédelmi hozzájárulás
6,02 €
Sokoldalúság
Maximális sebesség: 16 km/h, motorikusan állítható dőlésszög: 10%.
Kényelem
45x127 cm-es, kényelmes futófelület.
Coaching
5 funkciós konzol, 16 edzésprogram.
Ütéscsillapítás
Rugalmas fa deszka és Domyos Soft Impact rendszer: optimális rezgéscsillapítás.

JELLEMZŐK

Doboz mérete
H171 x Sz74 x M28 cm.
Doboz súlya
75 kg
Futószalag
45*127 cm.
Max. sebesség:
16 km/h (2,25 LE)
Méret:
H168 x Sz81 x M140 cm.
Összecsukva:
H82 x Sz81 x M159 cm.
Összetétel
Alváz : 80.0% Acél, 20.0% Polisztirol (PS) Deszka : 40.0% Réz, 35.0% Acél, 10.0% Sárgaréz, 10.0% Epoxi, 5.0% Alumínium
Ajánlott
Gyalogláshoz és futáshoz, a kondíció megőrzéséhez, a szív-és érrendszeri erőnlét, valamint az izmok fejlesztéséhez.
Garancia
5 év a vázra, 2 év a motorra, az alkatrészekre és a szerelésre. Vevőszolgálat: domyos.com

TANÁCSOK

Karbantartási tippek
Törölje le az izzadságot minden használat után! Rendszeresen ellenőrizze, hogy a csavarok kellően meg vannak-e húzva, illetve hogy a futószalag kellően feszes-e, beállítása megfelelő-e (bővebb információt a használati utasításban talál)! Javasoljuk, hogy kenje meg a futószalagot, hogy a súrlódást csökkentse a szalag és a deszka között! Figyelem, kifejezetten futópadhoz készült kenőanyagot (100% szilikont) használjon!
Tárolási tippek
Száraz helyen, beltéren tárolja!
Használati korlátozások
Maximális teherbírás: 130 kg.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Műhelyszolgáltatások, Vevőszolgálat, használati utasítás
Az alábbiakkal kapcsolatos információért keresse fel www.domyos.com honlapunkat: - A termék összeszerelése és beállítása - Problémamegoldás - A futópad használati útmutatójának letöltése - Használati tanácsok
KONZOL
A Comfort Run futópad konzolja megjeleníti az edzés során legfontosabb adatokat: időtartam, megtett táv, becsült kalória, pillanatnyi sebesség. A Comfort Run ezen felül a következőkkel rendelkezik: - Kézi pulzusmérő a szívritmus becsült értékének megállapításához - Jack-bemenettel (3,5mm) ellátott hangszóró, hogy zenére futhasson - Gyorsgombokkal elérhető sebességek és dőlésszögek, a résztávos edzés megkönnyítéséért.
HALK MŰKÖDÉS
A Comfort Run 10 km/h sebességgel, futó nélkül 68 Db zajszinten működik. A rezgések és a zaj csökkentése érdekében javasoljuk, hogy edzéskor helyezze a futópadot „Training Mat” talajvédő szőnyegre!
REZGÉSCSILLAPÍTÁS
A Comfort Run "Domyos Soft Impact” rezgéscsillapító rendszere és deszkája garantálják a rugalmas futófelületet, csökkentik az ízületeket érő terhelést. A a fából készült deszka és a fém szerkezet között elhelyezett gumi betétek csillapítják a rezgéseket, lendületes futást tesznek lehetővé.
SÚLY ÉS MÉRETEK
Összecsukva: H82 x Sz81 x M159 cm Kinyitva: H168 x Sz81 x M140 cm Súly: 65 kg Doboz mérete: H171 x Sz74 x M28 cm Doboz súlya: 75 kg
ÖSSZECSUKÁS ÉS TÁROLÁS
A Comfort Run a helytakarékosság érdekében függőlegesen csukható össze A futópadon elhelyezett két görgő segítségével a termék könnyen mozgatható. A hidraulikus emelőrendszernek köszönhetően a termék egyszerűen és biztonságosan összecsukható, kinyitható, nem sérti fel a talajt.
MOTOR TELJESÍTMÉNYE
A motor 2,25 LE-s teljesítménye a futópad egyéb technikai jellemzőihez igazodik, hogy Ön gondtalanul, kényelmesen használhassa készülékét. Max. teherbírás: 130 kg
Edzésprogramok
A Comfort Run futópad 16 edzésprogrammal rendelkezik: - 8 „teljesítménynövelő”, résztávos program - 8 „súlycsökkentő" program kalóriaégetéshez A programok részletes leírását a futópad használati útmutatójában, és a domyos.com weboldal GYIK lapján is megtalálja.
A FUTÓPAD ELŐNYEI
A futás és a gyaloglás ideális a mozgás újrakezdéséhez, a kondíció megőrzéséhez, fogyáshoz és a szív-és érrendszeri erőnlét javításához. A futópad segítségével könnyebben beillesztheti edzését a napirendjébe. Az erőnlét megőrzése érdekében a WHO a mozgásforma rendszeres, mérsékelt intenzitású gyakorlását javasolja (légzése könnyed legyen, mozgás közben tudjon beszélgetni): 22 min/nap

Felhasználói vélemények

Értékelések megoszlása
A leghaszosabbnak ítélt kedvező vélemény
Futópad - pont amire kell. 14 Apr 2015 Csendes, puha futás, jó programok Kicsi a kijelző

Pár hónapja vettem, meg vagyok vele elégedve, mindent tud a maga kategóriájába.

A leghaszosabbnak ítélt elmarasztaló vélemény
Nem ajánlom 16 Jan 2016 Amíg működik hasznos Egy hét után motor csere

Motor csere után, recseg-ropog, zörög. Másodszor is javítás...

Brand's answer :

Tisztelt Vásárlónk,
sajnálattal olvastuk panaszát a vásárolt futópaddal kapcsolatban! Minden esetben igyekszünk teljes körültekintéssel eljárni, és az esetlegesen felemerült problémákat hatékonyan orvosolni a műhelyünkben dolgozó szakértő kollégáink segítségével. Türelmét és együttműködését köszönjük, és bízunk benne, hogy a javítást követően termékünk még sokaig kifogástalanul szolgálja majd az igényeit!
Sportos üdvözlettel,
a Decathlon csapata

Tanácsok

 • FITNESZ

  Szeretne egy futópadot vásárolni, de nem tudja, hogy melyiket válassza? Olvassa el ezt a néhány tanácsot, az elvárásainak megfelelő futópad kiválasztásához!

  (5)
AZ OLDAL TETEJERE