• TC5 futópad
 • TC5 futópad
 • TC5 futópad
 • TC5 futópad
 • TC5 futópad
 • TC5 futópad
 • TC5 futópad
 • TC5 futópad
 • TC5 futópad

TC5 futópad

Ref.
8288569
Termékelőny
Ideális legfeljebb 16 km/h sebességgel történő futáshoz, bármilyen testalkathoz. 16 edzésprogram, melyek motiválják céljai elérésében.
159 990 Ft*
ebből környezetvédelmi hozzájárulás
6,02 €
Sokoldalúság
Maximum 16 km/h sebességgel sétálhat vagy futhat, 0-10%-os dőlésszöggel.
Kényelem
Futófelület: 45*127 cm.
Coaching
16 edzésprogram és 4 funkció a célok eléréséhez.
Ütéscsillapítás
Rugalmas fa deszka és Domyos Soft Impact rendszer: optimális rezgéscsillapítás.

JELLEMZŐK

Futószalag
45*127 cm.
Max. sebesség:
16 km/h (2,25 LE)
Méret:
H168 x Sz81 x M140 cm.
Összecsukva:
H82 x Sz81 x M159 cm.
Doboz mérete
H171 x Sz74 x M28 cm.
Doboz súlya
75 kg
Összetétel
Alváz : 80.0% Acél, 20.0% Polisztirol (PS) Deszka : 40.0% Réz, 35.0% Acél, 10.0% Sárgaréz, 10.0% Epoxi, 5.0% Alumínium
Ajánlott
A kondíció megőrzéséhez gyaloglással és gyorsabb tempójú futással.
Garancia
5 év a vázra, 2 év a motorra, az alkatrészekre és a szerelésre. Szerviz: domyos.com

TANÁCSOK

Karbantartási tippek
Törölje le az izzadságot minden használat után! Rendszeresen ellenőrizze, hogy a csavarok kellően meg vannak-e húzva, illetve hogy a futószalag kellően feszes-e, beállítása megfelelő-e (bővebb információt a használati utasításban talál)! Javasoljuk, hogy kenje meg a futószalagot, hogy a súrlódást csökkentse a szalag és a deszka között! Figyelem, kifejezetten futópadhoz készült kenőanyagot (100% szilikont) használjon!
Tárolási tippek
Száraz helyen, beltéren tárolja!
Használati korlátozások
Otthoni használatra, 5 h/hét. Maximális teherbírás: 130 kg.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

FUTÓFELÜLET
A Domyos TC5 (45x127 cm) nagy futófelülete kényelmes futást tesz lehetővé. Bármely sportolói szinten ideális gyaloglással és gyorsabb tempójú futással történő edzéshez.
MOTOR TELJESÍTMÉNYE ÉS A MAXIMÁLIS SEBESSÉG
A TC5 futópad 2,25 LE-s, egyenárammal működő motorral rendelkezik, melyet maximum 1 óra gyalogláshoz vagy futáshoz terveztek. Maximális teherbírás: 130 kg. Max. sebesség: 1-16 km/h A TC5 megnövelt maximális sebessége révén ideális választás azoknak, akik most kezdik a résztávos edzést.
REZGÉSCSILLAPÍTÁS
A TC5 rugalmas fából készült deszkája és "Domyos Soft Impact” rendszere jó rezgéscsillapítást biztosít, védi az ízületeket a futás során jelentkező ütésektől, és lendületes mozgást tesz lehetővé gyorsabb tempójú futás közben. Domyos Soft Impact: gumi inzertek a fából készült deszka és a fém szerkezet között. Érdemes tudni: a még nagyobb védelem érdekében javasolt megfelelő ütéscsillapítással rendelkező futócipő használata.
KONZOL ÉS EDZÉSPROGRAMOK
A Domyos TC5 futópad előprogramozott 4 funkciója és 16 edzésprogramja segít a kitűzött célok elérésében: 4 funkció: az idő, a sebesség, a távolság és a becsült elégetett kalóriák száma. - 8 teljesítményalapú edzésprogram (résztávos, intervallum) - 8 súlycsökkentő edzésprogram a kalóriaégetéshez. A hangszóróknak és a Jack-bementnek (3,5 mm) köszönhetően edzés közben hallgathatja mp3-lejátszóját.
ÖSSZECSUKÁS ÉS TÁROLÁS
A Domyos TC5 futópad könnyen összecsukható, helytakarékos, mérnökeink úgy tervezték, hogy egyszerre legyen kis helyigényű és stabil.
TANÁCSOK AZ EDZÉS KÖZBENI OPTIMÁLIS KÉNYELEM ÉRDEKÉBEN
A futó kényelme érdekében javasolt az edzettségi szintnek megfelelő futócipő használata. A futópad stabilitásának növelése, a rezgések és a zajok csökkentése, valamint a talaj védelme érdekében javasoljuk, hogy helyezzen védőszőnyeget a futópad alá. Ebből a célból ajánljuk a Domyos Training Mat terméket.
A MEGFELELŐ ELHELYEZKEDÉS A FUTÓFELÜLETEN!
Álljon a lábtartóra, mielőtt bekapcsolná a futópadot, majd helyezkedjen el a 1 km/h sebességgel működő szalag közepén! Kezdődhet az edzés! Figyelem: a TC5 futópad alapbeállítás szerint 2 km/h sebességgel kezd működni a bekapcsolást követően. A biztonságosabb használat érdekében javasoljuk a sebesség 1 km/h-ra csökkentését, mielőtt a futószalagra lép!
TANÁCSOK A FUTÓPAD ÖSSZECSUKÁSÁHOZ
A TC5 gyorsan és biztonságosan összecsukható. Az összecsukás mentéről bővebb információt a használati útmutatóban talál. Hogy kímélje hátát, guggoljon le, fogja meg a futófelületet és minél egyenesebb testtartással emelje addig, amíg rögzíthető magasságba nem kerül!
SZERVIZ, SZOLGÁLTATÁSOK, HASZNÁLATI UTASÍTÁS
Az alábbiakkal kapcsolatos információért keresse fel www.domyos.com honlapunkat: - A termék garanciája - A termék összeszerelése, beállítás és használata - Problémamegoldás - A futópad használati útmutatójának letöltése

Felhasználói vélemények

Értékelések megoszlása
A leghaszosabbnak ítélt kedvező vélemény
Futópad - pont amire kell. 14 Apr 2015 Csendes, puha futás, jó programok Kicsi a kijelző

Pár hónapja vettem, meg vagyok vele elégedve, mindent tud a maga kategóriájába.

A leghaszosabbnak ítélt elmarasztaló vélemény
Nem ajánlom 16 Jan 2016 Amíg működik hasznos Egy hét után motor csere

Motor csere után, recseg-ropog, zörög. Másodszor is javítás...

Brand's answer :

Tisztelt Vásárlónk,
sajnálattal olvastuk panaszát a vásárolt futópaddal kapcsolatban! Minden esetben igyekszünk teljes körültekintéssel eljárni, és az esetlegesen felemerült problémákat hatékonyan orvosolni a műhelyünkben dolgozó szakértő kollégáink segítségével. Türelmét és együttműködését köszönjük, és bízunk benne, hogy a javítást követően termékünk még sokaig kifogástalanul szolgálja majd az igényeit!
Sportos üdvözlettel,
a Decathlon csapata

Tanácsok

 • FITNESZ

  Szeretne egy futópadot vásárolni, de nem tudja, hogy melyiket válassza. Olvassa el ezt a néhány tanácsot, az elvárásainak megfelelő futópad kiválasztásához!

  (4)
AZ OLDAL TETEJERE