75 tanácsok
Pages
FITNESZ

A mára divatos sporttá vált cross training vagy keresztedzés a legjobb úton halad afelé, hogy első legyen az állóképesség megőrzését és az erőnlét gyors növekedést ígérő sportok között. Szeretne többet megtudni?

(2)
FITNESZ
conseils-multisports-astuce-enfants-premiers-pas-sportifs

Az energia levezetése és a képességek fejlesztése, tudni szeretné, hogy milyen sport alkalmas gyermekének? A Domyos segítségére lesz abban, hogy gyermeke mellett legyen, mikor az első lépéseit megteszi a sportolás területén.

FITNESZ
conseils-cross-exercice-un-ventre-plat-pour-cet-ete

Guillaume, a Domyos club személyi edzője figyelmébe ajánl néhány otthon elvégezhető gyakorlatot.

(4)
FITNESZ

Hogyan tartsa karban nyaralás alatt alakját? Néhány egyszerű (és diszkrét) fitneszgyakorlattal egész nyáron megőrizheti alakját!

(1)
FITNESZ

A testépítés egyre több kamaszt vonz. Mégis sokszor lehet hallani, hogy ez a sport nagyon káros az egészségükre nézvést. Mennyi ebben az igazság? A Domyos segít Önnek tisztán látni a kérdésben.

FITNESZ

Sok nő fél belevágni az izomerősítésbe. Mégis sok híresség választja a karcsúsításnak ezt a módját. Készen áll a tapasztalatszerzésre?

FITNESZ

Ha az a célja, hogy fogyjon, nagyon hasznos lehet, ha az izomfejlesztés felől fog hozzá. Mivel magyarázható? Kérdéseire megtalálja az összes választ az alábbi cikkben.

(1)
FITNESZ

Tudja milyen előnyökkel jár a guggolás mint gyakorlat? Tudjon meg mindent erről az alapvető izomerősítő gyakorlatról az alábbiak elolvasásával!

FITNESZ

Sok nőt szenved az elégtelen vénás keringés miatt, amely elnehezült lábakat, fáradtságérzetet vagy visszértágulatot okoz. Hogyan előzhető meg ez a probléma, és hogyan enyhíthető az elnehezült láb kellemetlen érzése? Ezt fogjuk Önnek megmutatni az alábbi erőnléti és egészségügyi tanácsokon keresztül!

AZ OLDAL TETEJERE