118 tanácsok
Pages
FITNESZ

A mára divatos sporttá vált cross training a legjobb úton halad afelé, hogy első legyen az állóképesség megőrzését és az erőnlét gyors növekedést ígérő sportok között. Szeretne többet megtudni?

(3)
FITNESZ
conseils-multisports-astuce-enfants-premiers-pas-sportifs

Az energia levezetése és a képességek fejlesztése, tudni szeretné, hogy milyen sport alkalmas gyermekének? A Domyos segítségére lesz abban, hogy gyermeke mellett legyen, mikor az első lépéseit megteszi a sportolás területén.

MULTISPORTOK
conseils-multisports-astuce-pour-faire-du-sport-entretenez-motivation-

Nehéz időkben mindenféle kifogást találunk arra, hogy abbahagyjuk a sportolást. Minden ürügyre van megoldás, ezért ne veszítsen több időt: tartsa szinten motiváltságát!

FITNESZ
conseils-cross-exercice-un-ventre-plat-pour-cet-ete

Guillaume, a Domyos club személyi edzője figyelmébe ajánl néhány otthon elvégezhető gyakorlatot.

(4)
MULTISPORTOK
conseils-shape-astuce-un-corps-tonique-en-vacances

Ismerje meg tanácsainkat, amelyek segítségével kihasználhatja a nyarat és formában maradhat a szabadság alatt is! Segítünk Önnek, hogy megőrizze formáját, kövesse 5 tippünket és legyen szép és sportos a homokos vízparton is!

(2)
MULTISPORTOK

Mit kell tudni a kalóriáról, amit van, hogy minden áron el akarunk kerülni?Az alábbi Domyos útmutatóban megtalál minden választ kérdéseire.

FITNESZ

Hogyan tartsa karban nyaralás alatt alakját? Néhány egyszerű (és diszkrét) fitneszgyakorlattal egész nyáron megőrizheti alakját!

(1)
AZ OLDAL TETEJERE