• Soft Walk 8 gyaloglópad
 • Soft Walk 8 gyaloglópad
 • Soft Walk 8 gyaloglópad
 • Soft Walk 8 gyaloglópad
 • Soft Walk 8 gyaloglópad
 • Soft Walk 8 gyaloglópad
 • Soft Walk 8 gyaloglópad
 • Soft Walk 8 gyaloglópad
 • Soft Walk 8 gyaloglópad

Soft Walk 8 gyaloglópad

Ref.
8288628
Vélemény írása
Termékelőny
Az első, szerelést nem igénylő gyaloglópad, rendkívül halk motorral!
99 990 Ft*
2 381 Ft / Kg
ebből környezetvédelmi hozzájárulás
4,00 €
Sokoldalúság
8 km/h maximális sebesség, ideális gyalogláshoz, tempósabb sétáláshoz.
Kényelem
A gyaloglópad hossza: 40*100 cm. Alacsony kezdősebesség (0,5 km/h)

JELLEMZŐK

Futószalag
40*100 cm
Max. sebesség:
8 km/h (1,25 LE)
Méret
H130 x Sz67 x M108 cm.
Összecsukva
H130 x Sz67 x M18 cm.
Doboz mérete
H144 x Sz73 x M23 cm.
Doboz súlya:
48 kg
Approuvé par
Felhasználóink! A Soft Walk 8 a Domyos Walk’In gyaloglópad felhasználói számára készült (a Domyos korábbi gyaloglópadja): minimális sebessége ideális a mozgás elkezdéséhez, egyszerűbb összehajtási rendszer; masszívabb szerkezet. A népszerű tulajdonságokat megtartottuk: egyszerű használat, kis helyigény, halk működés...
Ajánlott
Regenerációhoz, a fizikai kondíció megtartásához lassú gyaloglással.
Garancia
5 év a vázra, 2 év a motorra, alkatrészekre, szerelésre. Szerviz: Keresse fel a domyos.com oldalt!

TANÁCSOK

Karbantartási tippek
Törölje le az izzadságot minden használat után! Rendszeresen ellenőrizze, hogy a csavarok kellően meg vannak-e húzva, illetve hogy a futószalag kellően feszes-e, beállítása megfelelő-e (bővebb információt a használati utasításban talál)! Javasoljuk, hogy kenje meg a futószalagot, hogy a súrlódást csökkentse a szalag és a deszka között! Figyelem, kifejezetten futópadhoz készült kenőanyagot (100% szilikont) használjon!
Tárolási tippek
Száraz helyen, beltéren tárolja!
Használati korlátozások
Felhasználó maximális súlya: 130 kg

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Futófelület
A Soft Walk 8 gyaloglópad felületét (40 x 100 cm) azok számára fejlesztették ki, akik újrakezdik a sportolást vagy kisebb sebesség mellett szeretnék formában tartani magukat.
Motor teljesítménye és a max. sebesség
A Soft Walk 8 gyaloglópad motorjának teljesítménye (1,25 LE, egyenáram) elegendő tempósabb gyalogláshoz, ráadásul a motor a piacon kapható egyik leghalkabb (kb. 60 db használat közben). Sebesség: 0,5-8 km / h. Soft Walk 8 modellünk lassú indulása kényelmes és biztonságos mozgást tesz lehetővé.
REZGÉSCSILLAPÍTÁS
A Soft Walk 8 gyaloglópad nem rendelkezik rezgéscsillapító rendszerrel. A gyaloglás nem igényel rezgéscsillapítást, mivel a 8 km/h maximális sebesség nem terheli jelentősen az ízületeket.
Konzol
A Soft Walk 8 gyaloglópad egyszerű konzoljának nagyméretű karakterei segítségével egyszerűen leolvasható a négy alapinformáció: az idő, a sebesség, a távolság és a becsült elégetett kalóriák száma.
Összecsukás és tárolás
A Soft Walk 8 gyaloglópad kis helyigényű, könnyedén összecsukható, tárolása nem igényel nagy helyet, az ágy alatt is elfér. Méretét és összecsukható szerkezetét úgy alkottuk meg, hogy a termék egyszerre legyen kis helyigényű és stabil. Ugyanis minél kisebb egy futópad, annál instabilabb használat közben. A Soft Walk 8 gyaloglópad a legjobb kompromisszumot kínálja e téren.
TANÁCSOK AZ EDZÉS KÖZBENI OPTIMÁLIS KÉNYELEM ÉRDEKÉBEN
A futó kényelme érdekében javasolt az edzettségi szintnek megfelelő futócipő használata. A futópad stabilitásának növelése, a rezgések és a zajok csökkentése, valamint a talaj védelme érdekében javasoljuk, hogy helyezzen védőszőnyeget a futópad alá. Ebből a célból ajánljuk a Domyos Training Mat terméket.
A MEGFELELŐ ELHELYEZKEDÉS A FUTÓFELÜLETEN!
Álljon a lábtartóra, mielőtt bekapcsolná a futópadot, majd helyezkedjen el a 0,5 km/h sebességgel működő szalag közepén! Kezdődhet az edzés!
TANÁCSOK A FUTÓPAD ÖSSZECSUKÁSÁHOZ
A gyaloglópad összecsukásához csak csavarja ki a termék elején található gyorsrögzítőt, majd hajtsa rá a konzolt a futószalagra! A Soft Walk 8 gyaloglópad elülső görgői segítségével könnyen mozgatható.
Szerviz, szolgáltatások, használati utasítás
Az alábbiakkal kapcsolatos információért keresse fel www.domyos.com honlapunkat: - A termék garanciája - A termék összeszerelése, beállítás és használata - Problémamegoldás - A futópad használati útmutatójának letöltése

Tanácsok

 • FITNESZ

  Szeretne egy futópadot vásárolni, de nem tudja, hogy melyiket válassza? Olvassa el ezt a néhány tanácsot, az elvárásainak megfelelő futópad kiválasztásához!

  (5)
AZ OLDAL TETEJERE