• Habszivacs jógatégla, sötétszürke
  • Habszivacs jógatégla, sötétszürke
  • Habszivacs jógatégla, sötétszürke

Habszivacs jógatégla, sötétszürke

Ref.
8351158
Vélemény írása
Termékelőny
Segít az egyensúly fejlesztésében! Könnyű és puha: praktikus a jógaórákhoz, ülés vagy a gyakorlatok közben. Méretek:22,5 x 13,5 x 7,5 cm Méret = 8,9 x 5,3 x 3 in
1 990 Ft*
Stabilitás
Segít az egyensúly fejlesztésében. Méret: 22 x 13,5 x 7,5 cm
Könnyű súly
Súly:90 g. Könnyen tárolható és szállítható.
Lágy tapintás
Puha szivacs, melynek kellemes az érintése.

JELLEMZŐK

Összetétel
Palack : 95.0% Polietilén, 5.0% Etilén-vinil-acetát (EVA)
Ajánlott
Jógázáshoz.
Garancia
2 év

TANÁCSOK

Karbantartási tippek
Tisztítás: nedves ronggyal és illóolajokkal.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

DOMYOS jóga választék:
A választékot úgy alakítottuk ki, hogy biztosítsa a mozgás közben nélkülözhetetlen kényelmet. A Domyos csapata azért dolgozik, hogy pihentetőek és szórakoztatóak legyenek a torna- és a jógaórák! Nyugodtan koncentrálhat a testtartására és a légzésére! A termékeket használat közben teszteljük, és a számos vásárlói vélemény alapján folyamatosan fejlesztjük.
Miért jógázzunk?
Az ősi Indiából eredő jóga segít megteremteni a test és a lélek harmóniáját. Rendszeres jógázással testileg és lelkileg is jól érzi majd magát! A test hajlékony, erős és feszes lesz. Magabiztosabbá, kiegyensúlyozottabbá és nyugodtabbá válik!
Mire való a habtégla? Méret: 22,5 x 13,5 x 7,5 cm
A habtégla segítségével tökéletesítheti a pozíciókat! Használhatja meditációs párna helyett, meditációhoz vagy gyémánt pózban a boka ellazításához (rugalmas puha és nagyon könnyű, táskában szállítható). A nehezebb gyakorlatoknál (félholdállás: Ardha-csandrászana), amikor az egész testsúlyát a téglára helyezi, válasszon inkább nehezebb, stabilabb parafa vagy fa téglát.

Tanácsok

AZ OLDAL TETEJERE